Sprogimas

Senolei 90-ąjį jubiliejų minėti maloniausia artimiausių žmonių apsuptyje

Lapkričio 24 dieną gargždiškę Moniką Freigofienę 90-ojo jubiliejaus proga nuvyko pasveikinti Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė, Gargždų seniūnas Saulius Bakšinskis bei Savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Gumuliauskienė.

Restorane artimųjų apsuptyje 90-metė jautėsi puikiai ir buvo maloniai nustebinta jai parodytu dėmesiu. Energinga, humoro jausmo nestokojanti ir amžiaus naštos iš pažiūros nejaučianti senolė su šypsena priėmė Savivaldybės atstovų sveikinimus. 90-metę jubiliejaus proga sveikino ir patys artimiausi žmonės, vienas jų – jau 76-erius metus šalia esanti buvusi klasės draugė, kuri negailėjo ilgaamžei pačių gražiausių žodžių, išspaudusių ir ašarą. Ponia Monika sakė, negalinti patikėti, kad jai jau 90 metų, jaučiasi ji gerokai jaunesnė.

Senolės gyvenime būta visko – vos 2 metukų ji neteko mamos, buvo ir kitų sunkumų, tačiau šventės proga 90-metė į skaudžius prisiminimus nesileido, ji mieliau prisimena mokykloje leistą laiką, lotynų kalbą, kurią mokėsi vaikystėje, šmaikščius nutikimus, dainas, lydinčias ją per gyvenimą. Ilgaamžei svarbiausia artimųjų meilė ir dėmesys, ilgametė draugystė. Artimųjų surengta staigmena – šventė, į kurią jos pasveikinti ir pagerbti susirinko ne tik patys artimiausi, bet atvyko pagerbti ir Savivaldybės atstovai – tapo dar vienu puikiu atsiminimu ilgaamžės gyvenime.

Ernesta Strakšytė, Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Ryšių su visuomene skyriaus vyriausioji specialistė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode