Sprogimas

Užauginę vaikus tėvai ėmė keliauti

Gyventi pilnavertį ir šiuolaikišką gyvenimą galima pradėti įvairiausio amžiaus. Tą puikiai įrodo Vaido ir Gintarės pavyzdys. Jų vaikai suaugo, o tuomet pora pradėjo keliauti. 


Per pastaruosius metus jie aplankė jau 5 šalis ir neketina sustoti. Artimiausia kelionė laukia jau šį rugsėjį, kai jie lankysis ne kur kitur, o pasaulio sostinėje Niujorke.

Pavyzdį paėmė iš vaikų

Vaidas ir Gintarė pripažįsta, kad keliauti juos iš dalies išmokė vaikai ir šių laikų jaunimas. Iš pradžių jie spyriojosi, bet kadangi sūnūs vis siūlė kur nors nuvykti, galiausiai sutiko ir dėl to nė kiek nesigaili.

„Aš nemoku anglų kalbos. Susikalbu, tačiau bendrai tikrai negalėčiau savęs pavadinti anglakalbiu. Dėl to šiek tiek išgyvenu ir tai viena priežasčių, dėl ko aš nekeliavau. Visgi, vaikai labai spaudė. Abu sūnus nuolat vykdavo į užsienį ir ragindavo mus su mama. Galiausiai pasiryžome, visa šeima vykome į Paryžių ir mums labai patiko“, - pasakojo Vaidas.

„Aš kaip ir vyras kažko bijojau, atrodė, kad tai jau ne mūsų kartai, bet dabar keliavimas mano didžiausias hobis“, - vyrui antrino Gintarė.

Rekomenduoja ir kitiems

Pasak sutuoktinių, kai užauga vaikai atsiranda tikrai daugiau laisvo laiko, tad tą reikia išnaudoti. Dėl šios priežasties jie keliauti rekomenduoja ir draugams.

„Žinote, kai užaugini vaikus, jie išsikrausto, tai atsiranda tam tikra tuštuma. Kažko lyg ir nuolat trūksta, tai kelionės šį plyšį tikrai gali užpildyti. Pabandykite ir suprasite, kad jums tikrai gali patikti. Mes būtent todėl visiems draugams, giminaičiams taip pat rekomenduojame tą daryti. Neseniai skambino pažįstama, pokalbio pradžioje paklausiau kieno numeris, nes nebuvau įsivedusi, o viskas išsirutulioja apie valandos pokalbį apie keliones“, - sakė Gintarė.

Patinka skrydžių kainos

Vaidas ir Gintarė tikrai negalėtų savęs pavadinti labai turtingais žmonėmis, tačiau kelionėms pinigų jiems užtenka. Itin sutuoktinius imponuoja tai, jog bilietai bent jau Europoje tikrai nėra brangūs.

„Tikrai nėra taip, kad turime labai daug pinigų, bet bilietai nėra super brangūs, galėtų būti atliktas nemokamas statymas, kad dabar rasčiau nebrangų bilietą į Europos šalį. Ypač kai keliauji Europoje, tai tikrai galima viskam atrasti pinigų, nes kainos daug kur yra tokios kaip Lietuvoje.“, - sakė Vaidas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode