Spalio 4 d.

Sveikatos sutrikdymai

Spalio 4 d. apie 9 val. Kėdainiuose, į Josvainių g. esantį vaikų darželį atvesta, kaip įtariama namuose sumušta, mergytė (g. 2011 m.). Įtariamoji (g. 1985 m.) uždaryta į areštinę.

Viešosios tvarkos pažeidimai

Spalio 4 d. 21 val. 30 min. Kėdainiuose, Algirdo g., kieme, konflikto metu vyras (g. 1974 m.), iš kišenės išsitraukė šaunamąjį ginklą ir jo buože sudavė jaunuoliui (g. 1991 m.) į veidą. Įvykus grumtynėms ginklas nukrito ant žemės, tada vyras iš kišenės išsitraukė dar vieną ginklą, panašų į pistoletą, bei nukreipęs jį į jaunuolį, iššovė vieną kartą į jo pusę, tačiau jo nesužalojo. Iš vyro paimti savigynai išduoti revolveris ir dujinis pistoletas. Vyras uždarytas į areštinę.

Eismo įvykiai

Spalio 4 d. apie 10 val. Kazlų Rūdoje, Vytauto-Lietuvos Partizanų g. sankryžoje, automobilis „MAN TGA“, vairuojamas vyro (g. 1967 m.), išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido ir mirtinai sužalojo pagrindiniu keliu dviračiu važiavusią moterį (g. 1940 m.).

Spalio 4 d. apie 19 val. 50 min. Pasvalio r., kelyje Šiauliai – Pakruojis - Pasvalys, automobilis ,,VW Passat“, vairuojamas vyro (g. 1961 m.) išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu ,,Ford Tranzit“, vairuojamu vyro (g. 1964 m.). Eismo įvykio metu žuvo automobilio ,,VW Passat“ vairuotojas. Automobilio ,,Ford Tranzit“ vairuotojas dėl kaulų lūžių paguldytas į Pasvalio ligoninę, kartu važiavęs keleivis nenukentėjo.

Gaisrai

Spalio 4 d. apie 15 val. 40 min. Mažeikiuose, Skuodo g., automobilyje „Mercedes Benz“, kilo gaisras, kurio metu apdegė priekinė automobilio dalis. Įtariamas padegimas. Nuostolis nustatinėjamas.

Spalio 4 d. apie 23 val. 44 min. Panevėžio r., Paįstrio k., negyvenamame name kilo gaisras, kurio metu sudegė stogas, namo perdanga, apdegė vienas kambarys, aprūko sienos Nuostolis 4000 eurų. Įtariamas padegimas.

Nelaimingi atsitikimai

Spalio 4 d. apie 9 val. 30 min. Pagėgių sav., Šilgalių k., akcinės bendrovės teritorijoje, treneris - prajodinėtojas (g. 1959 m.) prajodinėdamas žirgą, šiam pasibaidžius, nukrito nuo žirgo ir mirtinai susižalojo.

Kiti įvykiai

Spalio 4 d. apie 17 val. Skuodo r., kelyje Skuodas – Plungė, sustabdytas nuosavas automobilis ,,VW Golf’’ vairuojamas Latvijos piliečio (g. 1951 m.), kuriame rasta 16 vnt. šovinių. Vyras uždarytas į areštinę. Aplinkybės aiškinamos.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode