Sužeisti vairuotojai ir keleivė

      Praėjusią savaitę rajono keliuose dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo nukentėjo vairuotoja ir keleivė. Nulaužtas geležinkelio pervažos užtvaras. Apgadinti automobiliai ir kelio ženklai.

Atsidūrė ligoninėje

      Paskutinę rugsėjo mėnesio dieną ties Ventos g. 75 automobilio „Renaultuna“ vairuotoja D. Š. įvažiavo į kelią iš šalia esančios teritorijos bei sukdama į kairę nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio „VW Golf“, vairuojamo vairuotojos K. V. Sužalota „VW Golf“ vairuotoja K. V., kuri paguldyta į ligoninę stebėjimui, ir keleivė E. G., kuri po apžiūros išleista gydytis ambulatoriškai.

      Sekmadienį, 10.42 val., kelio Tryškiai–Degimai–Svirkančiai 12-ajame kilometre vairuotojas R. S., būdamas neblaivus nei neturėdamas teisės vairuoti (jos neįgijęs), vairavo automobilį „Audi 80“, nepasirinko saugaus greičio ir nesuvaldęs automobilio nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Sužeistas vairuotojas R. S. pristatytas į ligoninę.

Apgadino kelio ženklus

      Rugsėjo 27 d. 10.30 val. Žemaitijos–Naftininkų g. sankryžoje vairuotojas G. K., vairuodamas automobilį „BMW 330“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į kelio ženklą bei jį apgadino. Vairuotojas iš įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

      Ketvirtadienį, 19.26 val., kelio Mažeikiai–skudas 6-ajame kilometre automobilio „Peugeot 406“ vairuotojas R. L. nepasirinko saugaus greičio, žiedinėje sankryžoje nesuvaldė automobilio ir nulaužė kelio ženklą.

Atsitrenkė į automoblį

      Praėjusį antradienį 16.58 val., prie Ventos–Žemaitijos sankryžos vairuotojas A. Š., vairuodamas automobilį „Citroen Berlingo“, būdamas neblaivus, nustatytas sunkus 2,88 promilės girtumo laipsnis, nepasirinko saugaus greičio ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi judėjusį ir jau sustojusį automobilį „VW Polo“, vairuojamą D. G., ir iš eismo įvykio vietos pasišalino. Apgadinti abu automobiliai.

Nulaužė užtvarą

      Rugsėjo 28 d., tuoj po vidurnakčio, Laisvės–Viekšnių g. pervažoje nežinomas vairuotojas, vairuodamas nenustatytos markės automobilį ir važiuodamas Laisvės g. Viekšnių g. link per reguliuojamą geležinkelio pervažą, mirksint draudžiamam šviesoforo signalui, atsitrenkė į nusileidusį pakeliamąjį užtvarą ir jį nulaužė. Vairuotojas iš įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode