Pasisavino pinigus už neatliktą darbą

  Praėjusios savaitės pabaigoje dingo į mokyklą išėjusi nepilnametė. Smurtauta šeimose. Sukčiai paėmė pinigus už nepadarytą darbą, pardavė dar nenupirktą automobilį. Bandant pavogti TV anteną, sugadintas televizorius ir TV stiprintuvas. Apiplėšta kasininkė.

Dingo išėjusi į mokyklą

Rugsėjo 16 d., apie 08.30 val., iš namų Naftininkų g išėjo į mokyklą ir negrįžo nepilnametė, vidutinio kūno sudėjimo, plaukai ilgi, šviesiai rudi. Mergaitė apsiavusi juodais sportiniais bateliais. Tiksli buvimo vieta nėra žinoma.

Sumušė sugyventinės dukrą

Šeštadienį, apie 17.30 val., namuose, Vytauto g., A. K., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio (nustatytas 1,61 promilės girtumas), išversdamas ant viryklės buvusį puode karštą maistą pataikė žmonai D.-F. K. į dešinę veido pusę ir galvą bei į dešinę ranką, spyrė vieną kartą jai į kairės kojos sąnarį.

Sekmadienio naktį, 00.40 val., Laisvės g., sodybos kieme, A. Č. savo sugyventinės dukrai A. V., sugriebęs ją tempė už plaukų ir du kartus spyrė į nugaros sritį.

Tą pačią dieną, 10.55 val., Žemaitijos g., namuose, moteris (gim. 1976 m.) vaza trenkė savo vyrui (gim. 1962 m.) į galvą bei ją praskėlė.

Sugadino turtą

Tarp rugsėjo 12 d. ir rugsėjo 15 d. Kurmaičių k., iš sodo namelio, bandant pavogti TV anteną, antenos stovą ir kabelį, sugadintas televizorius ir TV stiprintuvas.

Pagrobė iš kasos

Penktadienį, 14.17 val., lošimų automatų salono lankytojų salėje Naftininkų g., grasinant tuoj pat administratorės-kasininkės E. P atžvilgiu panaudoti fizinį smurtą, iš kasos pagrobti 535 Eur.

Apgavo pirkėjus

Rugsėjo 17 d. pareiškimu kreipėsi M. M., gim. 1987, gyv. Tyliojoje g., nurodydamas, kad rugpjūčio 27 d. iš V.B. nusipirko automobilį „Audi A8“ , kurio V. B. niekaip neišregistravo. Kaip vėliau paaiškėjo, V. B. minėtą automobilį pirko pats, bet už jį dar nebuvo sumokėjęs pinigų ir nebuvo priregistravęs savo vardu. Šiuo metu automobilis yra pas tikrąjį jo savininką M. J. M. M. padaryta 2500 eurų žala.

Birželio mėnesį, ikiteisminiu tyrimu tiksliai nenustatytą dieną, pagal tarp V. B. ir R. R. sudarytą žodinę sutartį V. B. įsipareigojęs už 560 Eur pagaminti dvejus langus, dvejus garažo vartus bei dvejas lauko duris ir juos pristatyti adresu: Vytauto g., Mažeikiai. Tą pačią dieną iš R. R. paėmęs 360 Eur avansą, per sutartą laikotarpį nei langų, nei garažo vartų, nei lauko durų nepristatė, pinigų R. R. negrąžino.

Liepos 18 d. pagal tarp V. B. ir J. L.sudarytą sutartį V. B. įsipareigojęs už 1000 Eur pagaminti dvejus garažo vartus bei lauko duris ir už 200 Eur juos sumontuoti, adresu: Vingių g., Mažeikiai. Tą pačią dieną pagal pinigų priėmimo kvitą iš J. L. paėmęs 600 Eur avansą, per sutartą 6 savaičių laikotarpį nei garažo vartų, nei lauko durų nepristatė, pinigų J. L. negrąžino.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode