Baltarusis nenorėjo parodyti rate slepiamų kontrabandinių cigarečių

 Baltarusijos piliečio automobilio atsarginiame rate muitininkai aptiko 24 pakelius kontrabandinių cigarečių.

Užsienietis bus baudžiamas ne tik už kontrabandos gabenimą, bet ir teisėtų muitinės pareigūnų reikalavimų nevykdymą, nes ilgai delsė dėl patikros, pranešė Muitinės kriminalinė tarnyba.

Ketvirtadienio rytą Medininkų kelio poste į Lietuvą automobiliu „Volkswagen“ atvažiavusiam Baltarusijos piliečiui M.M. labai nepatiko Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnų reikalavimas leisti patikrinti mašiną rentgeno kontrolės sistema.

Užsienietis ilgai atsisakinėjo leisti patikrinti automobilį. Vėliau jam buvo surašytas administracinis teisės pažeidimo protokolas už muitinės pareigūno teisėtų reikalavimų nevykdymą.

Patikrinus „Volkswagen“, netrukus paaiškėjo ir tokia atvykėlio aikštingumo priežastis – mašinos atsarginiame rate aptikta nedidelis kontrabandinių baltarusiškų cigarečių krovinys. Buvo sulaikyti nelegalūs rūkalai, jų gabentojas ir 1300 eurų vertės automobilis.

Vilnius, rugsėjo 16 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode