Apiplėšė bendrovei priklausantį vagonėlį

Šią savaitę rajone rastas vyro lavonas. Nuo vyro smurto nukentėjo sugyventinė. Iš vagonėlio pavogtas kuras ir statybiniai įrankiai. Rastas ir išvežtas sprogmuo.         

Rado mirusį

Rugsėjo 12 d., apie 8.21 val., Sodų g. bute rastas vyro (gim. 1960 m.) lavonas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Išstūmė iš buto

Tos pačios dienos vakare, apie 20.30 val., Žemaitijos g., kilusio konflikto metu vyras (gim. 1959 m.) suspaudė savo sugyventinei (gim. 1960 m.) ranką ir jėga išstūmė iš buto.

Pasisavino turtą

Tarp rugsėjo 9 d. ir rugsėjo 12 d. 10.24 val., atplėšus šoninę apdailos dalį, patekta į Mažeikiuose, pamiškėje stovintį bendrovei priklausantį vagonėlį,iš kurio vidaus pavogti du plastikiniai indai po 25 litrus, kuriuose buvo 50 litrų dyzelinio kuro, bei statybinė dėžė su įvairiais statybos įrankiais.

Rado sprogmenį

Rugsėjo 14 d. 13.37 val. Fermos k., laukuose, rastas II pasaulinio karo laikų 75 mm artilerijos sviedinys be sprogstamosios medžiagos. Radinį išsivežė atvykę J. Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode