Rugpjūčio 23 dienos įvykiai

Plėšimai
Rugpjūčio 22 d. apie 20 val. Kaune, Partizanų g., trys vyriškiai sumušė neblaivų vyrą (g. 1972 m.) ir pagrobė jo automobilį „VW Sharan“ (pagamintas 2001 m.), kuriame buvo asmens dokumentai, mobiliojo ryšio telefonas bei įrankių dėžė su įrankiais. Nuostolis – 400 eurų. Automobilis surastas.

Rugpjūčio 24 d. apie 1 val. 40 min. Vilniaus r., Kalviškių k., Europos Tarybos g., moteriai (g. 1991 m.) automobiliu „BMW 530D“ (pagamintas 2006 m.) privažiavus prie namų ir išlipus iš jo, prie jos pribėgo nepažįstamas vyras, kuris pagriebė moterį už plaukų, ją nutempė nuo automobilio bei tris kartus trenkęs per veidą, sėdo į automobilį „BMW 530D“ ir nuvažiavo. Automobilyje liko nukentėjusiosios įvairūs dokumentai, mobiliojo ryšio telefonas bei kiti daiktai. Bendras nuostolis – 9 665 eurų. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Svetimo turto pagrobimai
Rugpjūčio 23 d. apie 12 val. 30 min. pastebėta, kad Panevėžio r., Krekenavoje, iš Šv. Mergelės Marijos ėmimo į dangų bazilikos pavogti keturi votai (senoviniai gintariniai karoliai). Nuostolis – 8 000 eurų.

Kiti pranešimai apie įvykius, susijusius su valstybinės valdžios ir valdymo, teisėsaugos institucijų pareigūnais bei tarnautojais

Rugpjūčio 23 d. apie 16 val. 20 min. Vilniuje, Laisvės pr., Vilniaus miesto apylinkės teismo tualete, Vilniaus apskr. VPK Vilniaus m. 1 PK pareigūnų konvojuotas į teismo posėdį dėl kardomosios priemonės skyrimo vyras (g. 1973 m.) plastiko nuolauža tyčia susižalojo kaklą. Suteikus medikų pagalbą ligoninėje, asmuo paleistas, nes neįvyko teismo posėdis ir teismas kardomosios priemonės nepaskyrė.

Rugpjūčio 23 d. apie 23 val. 20 min. Vilniaus apskr. VPK Elektrėnų PK areštinėje, kameroje, administracinį areštą atliekantis areštantas (g. 1983 m.) prarijo nenustatytą daiktą. Nuvežus į ligoninę bei atlikus rentgeną dėl esančio svetimkūnio, išduotas siuntimas toliau gydyti.

Rugpjūčio 23 d. apie 19 val. 06 min. Vilniuje, Lukiškių skg., Kalėjimų departamento prie Teisingumo ministerijos Lukiškių tardymo izoliatoriuje – kalėjime, kameroje, rastas pasikorusio nuteistojo (g. 1970 m.) pagal LR BK 135 str. 2 d. lavonas.

Rugpjūčio 23 d. apie 19 val. Kaune, S. Lozoraičio g.-Gaižiūnų g. sankryžoje, į Kauno apskr. VPK važiuojantį tarnybinį automobilį „Mitsubishi Pajero Sport“ vairuojamą tarnybos metu uniformuoto blaivaus Kauno apskr. VPK Žaliakalnio PK Viešosios policijos skyriaus tyrėjo R. R. (g. 1986 m.) atsitrenkė mopedas „Zondshen“ vairuojamas penkiolikmečio. Eismo įvykio metu nukentėjo mopedo vairuotojas kuris dėl politraumos pristatytas į Kauno ligoninę.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode