Sumušė ir apiplėšė

   Praėjusią savaitę Renavo dvaro sodybos teritorijoje rastas moters lavonas. Du asmenys išėjo iš namų ir negrįžta. Sumuštas ir apiplėštas vyras. Įvykdytos vagystės.

Rado mirusią

Rugpjūčio 4 d., apie 9.45 val., Renavo k., Renavo dvaro sodybos teritorijoje, rastas gulintis moters, gimusios 1967 m., lavonas su nubrozdinimais veido srityje, ties smilkiniu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Dingo be žinios

Šeštadienį, 11.27 val., gautas pranešimas, kad rugpjūčio 4 d. iš namų Užlieknės k. išėjo pranešėjos brolis ir iki šiol negrįžta.

Tą pačią dieną, 16.39 val., pranešta, kad rugpjūčio 5 d., apie 15.00 val., iš namų Tyliojoje g. išėjo ir iki šiol negrįžta dukra (gimusi 2001 m.). Mergaitė iš namų išeina ne pirmą kartą.

Apvogė viešoje vietoje

Ketvirtadienį, apie 15.30 val., Mažeikiuose, Ventos g., šalia prekybos centrui priklausančio taromato, asmuo iš vyro (gimęs 1990 m.) kišenės pavogė piniginę, kurioje buvo įvairūs dokumentai ir 50 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rugpjūčio 6 d., apie 23.00 val., M. Daukšos g. vyrą (gimęs 1953 m.) sumušė nepažįstami vaikinai ir iš kišenės pagrobė mobiliojo ryšio telefoną. Padaryta 100 eurų turtinė žala.

 Įsibrovė į patalpas

Penktadienį gautas pranešimas, kad Buknaičių k. pavogta benzininė žoliapjovė.

Tarp rugpjūčio 3 d. ir rugpjūčio 7 d. 16.50 val. Sodų g., išlaužus buto duris, įsibrauta į vidų ir pagrobta skalbimo mašina, televizoriaus priedėlis, įvairūs rūbai. Padaryta 150 eurų turtinė žala.

Sekmadienį, apie 3.30 val., Laisvės g., išdaužus lango stiklą ir išlaužus apsaugines grotas, įsibrauta į parduotuvę. Pavogtos prekės ir padaryta žala nustatinėjama.

Tą pačią naktį, po 17 min., įsibrauta į kitą parduotuvę Laisvės g. Žala nustatinėjama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode