Rugpjūčio 7 dienos įvykiai

Sveikatos sutrikdymai
Rugpjūčio 8 d. apie 00 val. 33 min. Raseinių r., Kalnujų mstl., namuose, konflikto metu, neblaivi moteris (g. 1986 m.) stiklinės taurės šuke sužalojo neblaivų vyrą (g. 1984 m.), kuris dėl durtinių žaizdų pilve bei kakle, paguldytas į Kauno ligoninę. Įtariamoji uždaryta į areštinę.



Plėšimai
Rugpjūčio 6 d. apie 18 val. Elektrėnų sav., Vievyje, Semeliškių g., parduotuvės automobilių stovėjimo aikštelėje, automobilyje „Audi A4“, du pažįstami vyriškiai sumušė jaunuolį (g. 1995 m.) ir, grasindami pistoletu, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną. Nukentėjusysis dėl išmuštų dantų ir sužaloto žandikaulio gydomas ambulatoriškai. Nuostolis – 100 eurų.

Svetimo turto pagrobimai
Rugpjūčio 7 d. apie 3 val. 41 min. suveikus signalizacijai, pastebėta, kad Mažeikiuose, Laisvės g., iš juvelyrinių dirbinių parduotuvės, išlaužus apsaugines grotas ir duris, pavogti juvelyriniai dirbiniai. Nuostolis nustatinėjamas.

Gaisrai
Rugpjūčio 8 d. apie 1 val. Rokiškio r., Pandėlio k., degė pirtis. Gaisro metu aprūko ir apdegė medinės pirties sienos, sudegė lauke stovėjusi sofa. Įtariamas padegimas. Nuostolis nustatinėjamas.

Įvykiai, susiję su narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis

Rugpjūčio 7 d. apie 00 val. 5 min. Kaišiadorių r., Rumšiškių mstl., Lekavičiaus g., muzikos festivalio „Granatos Life" prieigose, sulaikytas jaunuolis (g. 1995 m.), pas kurį rasta ir paimta 29 rusvos spalvos tabletės bei du polietileniniai užspaudžiami maišeliai su baltos spalvos milteliais, galimai, narkotine ar psichotropine medžiaga. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Kiti įvykiai

Rugpjūčio 7 d. 9 val. 50 min. Kalvarijos sav., Sangrūdos k., sesers namuose, su durtine žaizda pilvo srityje rastas vyras (g. 1961 m.), kuris, galimai, peiliu susižalojo pats. Nukentėjusysis, suteikus medikų pagalbą, paguldytas į Kauno psichiatrijos ligoninę.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode