Rugpjūčio 4 dienos įvykiai

Svetimo turto pagrobimai
Rugpjūčio 4 d. naktį Kauno r., Ramučių k., iš namo, galimai, per neužrakintas terasos duris, pavogtas seifas, kuriame buvo juvelyrinių dirbinių, 26 065 eurai ir šeimininkės teisėtai laikomas mažos galios revolveris su šoviniais. Revolveris su šoviniais rastas namo kieme. Nuostolis nustatomas.

Eismo įvykiai
Rugpjūčio 4 d. 21 val. 20 min. Mažeikiuose, Draugystės g., automobilis „Ford Focus“, vairuojamas vairuotojo (g. 1997 m.), sukdamas į kairę nepraleido ir susidūrė su tiesiai važiavusiu motociklu „Suzuki GSX-R 1100“, vairuojamu vairuotojo (g. 1985 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę, kur 22 val. 40 min. mirė.

Gaisrai
Rugpjūčio 4 d. 18 val. 30 min. Panevėžio r., Trakiškio k., Gitėnų miške, rastas sudegęs automobilis „Subaru Impreza“ (pagamintas 1994 m.). Įtariamas padegimas. Nuostolis nustatinėjamas.

Kiti įvykiai
Rugpjūčio 3 d. Vilniaus ligoninėje mirė moteris (g. 1941 m.), kuri rugpjūčio 2 d. buvo pristatyta iš Anykščių r., Troškūnų mstl., savo namų ir dėl galvos traumos paguldyta gydyti. Pirminiais duomenimis, moteris susižalojo nukritusi nuo laiptų.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode