Marcinkevičius




Dovanų kuponai – ypatingos idėjos

 

Kelionė į išsvajotąją šalį, svajonių atostogos užsienyje ar sveikatingumo savaitgalis Druskininkuose – puiki dovana artimiesiems, draugams ar kolegoms. Savo idėjas bei artimųjų svajones Jums įgyvendinti padės mūsų siūlomi dovanų kuponai bei ypatingi kelionių pasiūlymai.

Nustebinkite mylimus žmones įteikdami Jiems 500, 300, 200, 150, 100, 50, 25 eurų vertės dovanų čekį ir leiskite patiems išsirinkti norimą kelionę bei patirti neišdildomą kelionių džiaugsmą. Įsigyti šį kuponą tikrai paprasta: tiesiog pasirinkite kokią sumą norite skirti, o jį gavęs žmogus kelionę išsirinks pats.

Ypatingos dovanų idėjos:

  • Savaitgalio kruizas į Stokholmą;

Padovanokite savo artimiesiems nepamirštamą nuotykį – prabangų kruizą į Stokholmą. Laive Jūsų lauks nuobodžiauti neleidžianti pramoginė ir poilsinė programa, įmantrūs pusryčiai bei gardžios vakarienės švediško stalo restorane. Kruizas bei kartu praleistas laikas bus puiki dovana kiekvienam keliaujančiam žmogui!

  • „Medaus mėnesio“ kelionė jaunavedžiams;

Povestuvinė kelionė – tai puikus svarbiausios gyvenimo šventės tęsinys, pirmosios naujosios šeimos atostogos. Padovanokite romantikos kupiną atmosferą bei patį saldžiausią medaus mėnesį jaunavedžiams! Tai bus maloni ir netikėta staigmena jauniesiems, kurie patys galės išsirinkti kelionės kryptį.

  • Pažintinė kelionė autobusu į populiariausius Europos miestus;

Daugybė šalių, miestų ir nepamirštamų įspūdžių! Pažinkite dar neatrastas senųjų Europos miestų paslaptis bei naujausius, turistų lankomus, objektus. Pakvieskite savo draugus ir artimuosius į nuostabią kelionę, leidžiančią iš arčiau susipažinti su Europos istorija bei dabartimi.

  • Poilsinė Novaturo, Teztour, Itaka, Tui, Dertour kelionė;

Užmirškite pečius slegiančius rūpesčius! Jūsų laukia ypatingi poilsinės kelionės pasiūlymai į gražiausias ir šilčiausias pasaulio vietas. Padovanokite savo mylimiausiems žmonėms poilsį, kuriuo jie tikrai apsidžiaugs.

  • Viduržemio jūros, Artimųjų Rytų, Azijos, Karibų kruizai;

Prabangūs kruizai po Viduržemio jūrą ir ne tik! Siūlome Jums didelį kruizų pasirinkimą visame pasaulyje. Tegul tai būna ypatingos atostogos jūrų keliais, išskirtinai prabangioje aplinkoje, Jūsų pasirinktu laiku.

  • Sveikatingumo savaitgalis Druskininkuose;

Druskininkai garsėja kaip vandens pramogų ir SPA sostinė. Čia Jūsų laukia išskirtiniai pasiūlymai, kviečiantys bent trumpam atitrūkti nuo kasdienės rutinos ir pasinerti į atpalaiduojantį SPA procedūrų pasaulį. Atraskite dar nepatirtų įspūdžių jaukios ramybės apsuptyje!

Dovanų kupono įsigijimo taisyklės:

  • Kupono suma yra neribojama;
  • Kuponai negali būti keičiami į pinigus;
  • Kuponas galioja 12 mėnesių nuo įsigijimo dienos;
  • Kiekvienas kuponas privalo būti patvirtintas mūsų agentūros antspaudu;
  • Klientams pageidaujant, kuponus persiunčiame el. paštu arba kviečiame atsiimti Krantas Travel biuruose (Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje).
  • Už papildomą mokestį kuponus puošiame, šventiškai supakuojame.

Nežinote, kaip nustebinti savo draugą, kolegą ar Jums brangų artimą žmogų? Dovanų kuponai kelionėms – tai puiki galimybė padovanoti nepamirštamus kelionių įspūdžius tiems, kuriuos mylite labiausiai. Gavęs dovanų kuponą žmogus galės pats pasirinkti norimą kelionę ir jos datą.

Kelionių agentūros svetainė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode