Sprogimas

Skardiniai garažai – kai reikia nuosavo garažo, bet statyba per brangi

Šiandien vis mažiau stebina kylančios kainos - maisto, kuro, statybinių medžiagų. Pristatymas vėluoja, susiduriama su įvairiais nesklandumais logistikoje ir kitomis problemomis. Visgi, gyvenimas norime, jog ir toliau judėtų. Įprastai žmonių buityje yra gana daug užgyvento turto ir retai naudojamų daiktų, tai - sezoniniai daiktai, darbo įrankiai, įvairios priemonės, prietaisai ir kita. Visą tai užima labai daug vietos namuose. Išeitis - garažo statyba. Tačiau kaip žinoma, statyboms reikalingas projektuotojas, dokumentų tvarkymas, statybų leidimas, statybininkai ir statybinės medžiagos. Visą tai kainuoja gana brangiai ir užima daug laiko. Tai ką daryti?

 

Pasiūlė pigesnę garažo alternatyvą

Pakalbinus Superstal skardinių garažų specialistus, sužinojome, jog jau daug metų rinkoje realizuojami skardiniai garažai kartais dar ne visiems žinoma alternatyva. Tiesa, kai kurie klientai turi paslėptų baimių arba stereotipų dėl tokio garažo įsigijimo. Kartais yra manoma, kad skardiniai garažai yra netvirti arba estetiškai negražūs. Iš tikro viskas priklauso nuo pasirinkimo. Jeigu skardinį garažą renkatės tik laikinam statybinių medžiagų sandėliavimui, galima rinktis ir nuo labai pigių variantų. Pvz. 5 x 3 metrų skardinis garažas kainuoja maždaug nuo 600-700 eurų. Visgi tokiu atveju pamatą (pagrindą) garažui turėsite įsirengti patys.

Tačiau, jeigu skardinį garažą ketinate naudoti daug metų pagal paskirtį, vertėtų pasirinkti atitinkamas spalvas, plotą - verčiau rinktis šiek tiek brangesnius, bet kokybiškus ir ilgaamžius skardinius garažus. Didelis kiekis fizinių ir juridinių asmenų jau ne vienerius metus sėkmingai naudojasi tokiais garažais neturėdami jokių nesklandumų.

Skardiniai garažai - ženkliai pigesnė garažo alternatyva. Įprastai tokie garažai pasižymi šiomis savybėmis:

  • Ilgaamžiai.

  • Pigūs.

  • Greitai sumontuojami.

  • Esant poreikiui perkeliami į kitą vietą.

  • Didelis spalvų pasirinkimas (galima rinktis ir gana natūraliai atrodančius medžio imitacijos skardinius garažus).

Ką dar reikia žinoti pasirinkus skardinį garažą? Įprastai svarbiausi punktai yra - tinkamo garažo pasirinkimas pagal spalvą, plotą. O taip pat labai svarbu - leidimų gavimas iš institucijų (pvz. savivaldybės), pagrindo paruošimas. Iš esmės tokio statinio leidimo gavimas yra paprastas ir greitas, tad nereikėtų nerimauti, nes tai nėra įprasto mūrinio statinio dokumentacijos paruošimas. Detalesnę informaciją kiekvienu atveju pateikia patys skardiniais garažais prekiaujantys ir montavimo darbus atliekantys įmonės atstovai. Ilgametė patirtis leidžia įsitikinti tokio garažo pasirinkimo patikimumu, kokybė ir svarbiausia ženkliai mažesne kaina, bei greita garažo realizacija.

21-391

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode