Sprogimas

Britų grupės „Dead or Alive“, sulaukusios didelio populiarumo 9-ame dešimtmetyje, dainininkas Pete'as Burnsas (Pitas Bernsas) patyrė širdies smūgį ir mirė, būdamas 57 metų.

Dainininko vadybininkai ir šeima paskelbė pareiškimą, kuriame sakoma, kad jis staiga mirė sekmadienį.

P.Burnsas labiausiai garsėjo 1985-ųjų šokių hitu „You Spin Me Round“ ir pasirodymais įvairiuose televizijos realybės šou, tarp jų – „Celebrity Big Brother“ ir „Celebrity Wife Swap“. P.Burnsas išgarsėjo 9-ajame dešimtmetyje, kai „Dead or Alive“ išleido virtinę didelės sėkmės sulaukusių singlų.

„Culture Club“ dainininkas Boy George'as (Boi Džordžas) ir kiti antradienį reiškė pagarbą velioniui. Boy George'as „Twitter“ parašė, kad liūdi dėl staigios P.Burnso mirties.

„Jis buvo vienas iš mūsų didžių tikrųjų ekscentrikų ir didžiulė mano gyvenimo dalis! Oho. Sunku patikėti!“ – parašė Boy George'as.

Daugelis tų, kas yra dirbę su P.Burnsu, reiškė liūdesį ir susižavėjimą jo muzikiniu talentu.

P.Burnsas gimė šiaurės vakarų Anglijoje ir dar jaunystėje ėmė keisti savo išvaizdą. Jis pasidarė daugybę operacijų, kurios radikaliai pakeitė jo išvaizdą.

Paauglystėje jis dirbo įrašų parduotuvėje ir įkūrė kelias grupes, kurioms nepavyko prasimušti. Pagaliau 1985-aisiais jis įkūrė „Dead or Alive“.

P.Burnsas daugiau kaip 25 metus buvo vedęs Lynne Corlett (Lin Korlet), bet 2006-aisiais pora išsiskyrė. Nuo 2007-ųjų jo partneris buvo Michaelas Simpsonas (Maiklas Simpsonas).

Jo buvusi žmona ir jo vadybininkas, pareiškime apie jo mirtį vadina P.Burnsą „gražia talentinga siela“, kurios ilgėsis visi, kas jį mylėjo ir vertino jo darbą.

Londonas, spalio 25 d. (AP-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode