Sprogimas

Savaitgalį per avarijas Lietuvoje žuvo šeši žmonės

avarijasSavaitgalį per avarijos Lietuvoje žuvo šeši žmonės – tiek aukų keliuose pastaruoju metu nebuvo registruojama net per kelias savaites.

Net keturi žmonės žuvo šeštadienį. Kauno rajone, susidūrus lengvajam automobiliui ir keturračiam motociklui, žuvo motociklu važiavę vyras ir moteris, pranešė policija.

Tauragės rajone nuo kelio nuvažiavo ir apvirto neblaivus vyro automobilis, žuvo  kartu važiavęs vyras.

Trakų rajone žvyrkelyje keturratis motociklas nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Per avariją žuvo motociklo vairuotojas.

Du žmonės per avarijas žuvo sekmadienį.

Paryčiais Kazlų Rūdos savivaldybėje automobilis nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Per eismo įvykį žuvo automobilio vairuotojas.

Vakare Ukmergės rajone nesuvaldytas nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Žuvo mašinos vairuotojas bei sužaloti kartu važiavę keturi suaugusieji ir 8 metų mergaitė.

Didelė avarija sekmadienį įvyko ir Alytuje. Įtariama, kad automobilio vairuotojas, nesuvaldęs transporto priemonės, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir trenkėsi į  kitą automobilį.

Per avariją nukentėjo abu vairuotojai ir keturi keleiviai, iš jų du vaikai.

Šiemet Lietuvoje įvyko per 2 tūkst. avarijų, kuriose nekentėjo žmonės, 79 eismo dalyviai žuvo, o dar 2,4 tūkst. buvo sužeista.

policija.lrv.lt nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode